OHHHH YEEAH!

Nu har vi värkligen slagit på stort..
en helt underbar vecka ..
började med att förra veckan åkte vi och slog ett kents hill med 2-0 dom ska vara bra men med 2 femmor bara PGA många skadade och sjuka klarade vi det..
den fick vi nån spelare tillbaka till en match mor dexter academy. det är dom som är 2a i ligan och bara torska få enstaka matcher. åkte på spö sist mot dom med 7-1 på borta plan.. men en retur på hemma plan vänta. en av årets bästa matcher och 2-0 seger även där.
mycket skriverier på hemsidor och så att vi har haft några heta matcher på senaste...
hoosac stog på tur och möta Attila Pavuk och Sean Jenkiens.. pojkarna från ungern.
3-2 seger där efter en tuff match.. slutade med 2 mål och 1 assist till basse i den matchen.
Annu mer skriverier på hemsidor där det står att vi är riktigt heta nu... men va fan.. vi har fortfarande bara 2 femmor.. massa skadade med axlar, rygg, hjärnskakning och allt.. Brutet finger på Tyler i målet.. men han är ju från canada så ingen kyckling där inte.. bara köra.. sen är svenskarna tuffa här borta rycktas det om..
neej men har närmligen fått en tavckling för drygt 3-4 veckor sen och har haft ont/problem med min utsida smalben/vad.. åkte och röntka förra veckan och visade att det sig att jag har en fraktur i lilla benet i smalbenet.. inte helt av men nästan och hon ifråga satt mig hur jag kna spela det måste ju göra ont.. svaret blev.. alvedon och vilja.. svar från doktorn blev ett stort skatt och sa jag älskar den här killen.. det va nämligen 2 doktorer i samma rum...
sen har jag även fått en tackling mot mitt knä där det kan vara en minisk som kan vara lite små trasig.. men ska göra en magnetröntken efter slutspelet förmodligen nästa vecka...

Men det är bara kära vidare.. och hon sa även att jag inte borde köra vidare alls nu på några veckor för att få det att läke.. men jag sa till henne att det är 2-3 veckor kvar och jag tänker inte missa det ... hon tittade konstigt på mig och fråga mig.. vet du vad som händer om du får en till smäll mot benet? fan det hade jag inte tänkt på men jag svarade .. det finns väll en liten chans att det skulle gå av helt.. liten ? sa hon.. risken är ganska stor att det skulle gå av men det är upp till dig. du har spelat på det ni i 2 veckor så jag kan nog inte stoppa dig.. men bara så du vet.. skulle det gå av så är det operation som gäller.. men men

Hade en av årets största matcher igår mot obesegrade Herborn.. dom har 12 raka matcher i våran serie och slagit dom flörsta div 1 skolor..
och självklart.. vilka ska sätta stop för de! joo vi spöade dom med 3-2 , kunde blivit 4-1 om inte basse hade missat öppet mot i slutet när dom tagit målvaken och istället gör dom mål senare men ingen fan brydde sig om det.. vi van och har varit det ända lag som slagit dom i år..
det är skriverier på varenda hemsida som går att hitta .. det betyder nu också att vi är 2a i hela divisionen.. det är något som blivit sjukt stort. man kan även läsa om matchen i tidningen för det är det största som hänt i år i new englands prepschool hockey.

med 2 matcher kvar ligger vi 2a och kommer möta 7an i en kvartsfinal på onsdag och vinner vi där går vi vidare till fredag och lördag
semifinal och final om det skulle vara så.
Har varit skitskoj nu på sista tiden med hockey och även har vi idioter i laget färgat håret till blond.. haha blid kan no kommer efter helgen.. ska försöka få hela laget tillsammans och någon ta kort.
kommer vara ett gott skratt.

Efter en lång tid...

Jaa min data har varit krånglig och inte funkat att logga in här.. Det är faktiskt sant..
Men för att göra hela stunden kort...

Varit iväg på några borta och några hemma matcher på senaste tiden... har vunnit 6 kankse och torskade 2, om jag kommer ihåg rätt. Har dess utom varit på en try out for Chicago show case heter det. Det är ett Regionslag från hela New England som ska presentera New England i Chicago i april, och även visa upp sig för scouter och lag.
Utagningen gick bra och jag kom med. så tyvär måste jag åka till Chicago i mitten på april på en stor turnering. *synd om mig* dess utom veckan innan blir det national i pittsburgh....*ännu mer synd om mig*

Skolan går väll sådär kan man säga... det är inte lätt!
liggen förövrigt 4 i serien på 23 lag och försöka hålla oss där så vi kan få första slutspels matchen på hemma plan.. om det blir så kan jag ju bara säga "Packed Barn"(fullsatt)... det är så man säger här borta!

Har 6 matcher kvar innan slutspel med skolan och hoppas på det bästa.. viktiga matcher i slutet.

RSS 2.0